„Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú) felhívás „B” hitelcél keretein belül készlet finanszírozás valósult meg a PoliPowder Kft.-nél 25 M Ft visszatérítendő kamattámogatott hitel formájában.”

GYAKORNOKI PROGRAM A POLIPOWDER KFT.-NÉL
Kedvezményezett neve:
POLIPOWDER KFT.
Projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2016-01951
Szerződött támogatás összege:
3,65 MILLIÓ FORINT
Támogatás mértéke:
100%
Projektmegvalósítás ideje:
2017.12.04 – 2018.12.31.
A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázati forrással vállalkozásunk célja, hogy 1 fő 25 év alatti gyakornok részére biztosítsa szakmai gyakorlatának, munkatapasztalatának megszerzését. A projekt során a gyakornok betekinthet a porfestő üzem működésébe, munkafolyamataiba, új szakmai kihívásokkal és tapasztalatokkal gazdagodhat. Cégünknél a gyakornok a szakmai végzettségének megfelelő gyakorlatot szerezhet.

 Munkahelyi képzések a Polipowder Kft-nél
GINOP-6.1.6-17-2018-01062

A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.

  1. Pályázó neve: Polipowder Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  2. Projekt címe: Munkahelyi képzések a Polipowder Kft-nél
  3. Szerződés száma: GINOP-6.1.6-17-2018-01062
  4. Támogatás összege (Ft): 7 130 412 Ft
  5. Támogatás mértéke (%): 100 %
  6. A projekt megvalósításának kezdete: 2019.09.01.
  7. A projekt tényleges fizikai befejezése: 2021.09.13.
  8. Részletes szakmai tartalom:

„A munkahelyi képzéseket megvalósító projektünk eredményesen zárult, hiszen a projekt tervezésekor kitűzött célokat teljesítettük. A projekt során a tervezett 6 képzés mindegyike megvalósult. A képzéseken 18 fő saját munkavállalónk vett részt. A képzés munkaidőben valósultak meg, emiatt minden munkavállalónk részt vett minden képzési tanórán. Ennek köszönhetően munkavállalóink mindegyike eredményesen teljesítette a képzéseket, és minden képzésen tanúsítványt szereztek. A képzések szervezését a cégünknél kijelölt szakmai megvalósító végezte. Tartotta a kapcsolatot a képző intézménnyel, és egyeztetett a munkavállalókkal a munkaszervezés szempontjából is megfelelő képzési időpontokról. Ennek köszönhetően a képzéseken minden munkavállalónk részt tudott venni, és a képző intézmény részéről is mindig időben megérkezett a képzési dokumentáció és az oktató. A képzések mindegyike hozzájárult munkavállalóink kompetenciáinak fejlesztéséhez. A képzések révén munkatársaink hasznos tudás birtokába juthattak, valamint hozzájárultak ahhoz, hogy versenyképes, a gazdasági igényeknek megfelelő képzettséggel, képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A projekt során a képzésbe bevont 18 fő munkavállalónk olyan tudásra tett szert, melyet mindennapi munkájuk során használni tudnak, és melyből cégünk és ők maguk is profitálhatnak.”